Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Etape aplicare gel uv

In cazul in care doriti sa aflati detalii utile despre aplicarea acestui gel uv, in cele ce urmeaza o sa va prezentam in amanunt operatiile ce trebuie facute pentru a beneficia de unghii rezistente si de calitate superioara.

Primul lucru ce se se va face, va fi pregatirea unghiei pentru aplicarea gelului uv care consta in:

  • indepartarea cuticulei de pe suprafata unghiei cu ajutorul unui instrtrument special pentru cuticole
  • se pileste usor unghia, pana se indeparteaza tot luciul
  • se indeparteaza praful cu ajutorul unei periute
  • se vor alege tipsurile pentru unghii, si se vor pozitiona astfel incat aceste sa fie o prelungire a unghiei
  • se va  aplica lipici pe tipsuri, si se vor pozitiona pe varful unghie, iar apoi se vor impinge pana vor ajunge la baza unghiei.
  • se vor fixa prin apasare atenta pentru a nu prinde aer, deoarece daca se va intampla acest lucru operatia va fi un esec.
  • se va sterge surplusul de lipici cu ajutorul unui servetel
  • se va taia tipsul la marimea  dorita cu ajutorul unui cutter fara a deteriora tipsul

Tipsul trebuie sa ramana un pic mai mare deoarece va fi pilit in varf, si se va pierde foarte mult din lungimea initiala. Pentru aplicarea acestui gel uv, va trebui sa se pileasca numai unghia falsa, nu si ceea naturala. Apoi se va aplica primul strat de gel uv care trebuie sa fie uniform si subtire, pe toata suprafata unghiei. Urmatorul pas este de a se introduce mana in lampa uv timp de doua minute, dupa care imediat se va aplica un gel de constructie pe unghie, care va trebui aplicat neaparat intr-un strat mai gros pentru a se modela forma dorita. Dupa aplicarea acestui strat, se va introduce din nou mana in lampa uv timp de cateva secunde, dupa care  dupa finalizarea tuturor celor cinci degete de la mana, se va introduce din nou mana sub lampa uv si se va lasa timp de trei minute. Apoi dupa ce se va scoate mana de sub lampa uv,  se va sterge cu atentie stratul lipicios, si se vor pili unghiile pentru a le uniformiza, urmand aplicarea ultimului strat de gel uv, urmata de introducerea maini sub lampa uv. Dupa uscarea si uniformizarea unghiilor se va aplica modelul sau oja dorita.