Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Este necesara folosirea unui gel uv pentru manichiura?

Daca doriti sa va puneti unghii cu gel ar fi necesar sa alegeti un gel uv, deoarece odata ce il veti aplica, va veti convinge cu siguranta de un model si o forma reusita dar si placuta pentru dumneavoastra. Gelul uv este baza esentiala care contribuie la construirea unghiilor cu gel, si totodata face parte dintr-o formula de substante de calitate. In momentul aplicarii acestui gel uv veti avea o manichiura profesionala. Astazi sau ajuns la mai multe categorii de geluri uv avand un singur scop, obtinerea unor rezultate bune si de calitate dar nu in ultimul rand ci si la o rezistenta de durata.

 

unghii-gel-uv-manichiura

Unghii Gel Uv french Galben Si Negru flori Vopsele Acrilice Unghii

Trebuie sa stiti ca aceste categorii tin cont de gradul de stralucire, cel de acoperire si cel de  vascozitate. Deoarece vascozitatea reprezinta o parte necesara si foarte importanta pentru gelurile uv, unele geluri sunt mai vascoase iar altele mai putin, depinde de alegerea dumneavoastra. Pe piata au aparut diferite ricipiente de la 5 ml la 250 ml continand cantitati de geluri uv. Daca doriti sa folositi acest tip de gel este necesar sa detineti o lampa uv deoarece straturile aplicate de dumneavoastra se vor usca intr-un timp foarte scurt, iar rezultatele vor fi de calitate pe masura asteptarilor.

O calitate exceptionala dar in acelasi timp si profesionala reprezinta gama larga de geluri uv pentru unghii false. In aceasta gama se regaseste anumite geluri uv folosite pentru constructie, pentru un luciu perfect sau un anumit gel uv pentru un french de exceptie. Manichiura dumneavoastra poate fi o carte foarte importanta de vizita, ea ar trebui sa fie mereu intretinuta impecabil de curata. Datorita aparitiei gelului uv va veti putea bucura,avand parte de o manichiura rezistenta dar si de durata. Insa daca manichiura french nu mai este pe gustul dumneavoastra, ar trebui sa va orientati spre o manichiura colorata cu diferite forme chiar si cu diferite nuante de sclipici care sa va reflecte personalitatea. Folosirea unui gel uv pentru unghii false poate fi o adevarata arta. Acest gel se poate aplica doar pentru unghiile colorate la realizarea varietatiilor de motive florale chiar si a frunzelor in nuantele preferate de catre dumneavoastra.