Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Este daunatoare pentru unghii aceasta lampa uv gel?

Foarte multi au spus ca lampa uv gel, este foarte nociva si poate dauna foarte grav sanatati, putand cauza anumite iritati sau cancer de piele. Insa nu este adevarat deoarece foarte multi specialisti au testat aceste lampi uv gel din saloanele specializate si au constatat ca acestea nu dauneaza in nici un fel, chiar si in cazul inca care sunt folosite foarte des. Specialisti spun ca acest lampi uv gel sunt foarte asemanatoare solarelor pentru bronzat.

Aceste lampi uv se folosesc pentru uscarea si intarirea anumitor geluri ce se folosesc la constructia unghiilor false. Gelurile ce se folosesc se gasesc sub denumirea de geluri uv, si se aplica pe unghiile naturale in cateva straturi. Dupa ce se aplica un strat de gel, unghia trebui pusa sub lampa uv pentru a se intari si usca mult mai repede. Aceasta operatiune este necesara fiecarui strat in parte, iar rezultatul va fi o unghie falsa foarte frumoasa si aspectoasa, ce se poate asemana uneori cu unghia naturala.

In urma cu putin timp dupa aparitia acestor geluri uv, au inceput sa apara si anumite metode pentru intarirea si uscarea acestui gel. Astfel au aparut aceste lampi uv gel care sau dovedit a fi foarte utile, datorita functiei de a usca foarte repede. Aceste lampi uv au capatat o notorietate foarte mare, fiind foarte folosite de saloanele specializate de infrumutesare, dar si de foarte multe femei ce isi fac manichiurile cu gel acasa. In general pentru uz personal sunt suficiente lampile cu doua tuburi, si care dispun de toate functiile necesare operatiei de aplicare a gelului. Saloanele specializate de manichiura dispun de lampi uv gel cu mai multe tuburi, dar si care au extrafunctii ce fac ca timpul de intarire sa fie mult mai scurt.

Aceste lampi uv sunt foarte accesibile ca pret, de aceea orice femeie care este pasionata de aplicarea gelului  isi poate permite sa dispuna de o astfel de lampa pentru a-si face singura manichiura. Deci in cazul in care aveati retineri in privinta folosiri acestor lampi uv pentru aplicarea unghiilor cu gel, puteti elimina orice fel de grija deoarece acestea nu sunt daunatoare, si va pot ajuta sa aveti mereu  o manichiura inpecabila.