Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Din ce sunt obtinute aceste geluri uv?

Gel Uv Perlat RozPoate multe dintre persoane care isi fac manichiurile cu aceste geluri uv sau intrebat din ce sunt obtinute acestea si daca compozitia acestora le poate dauna intr-un fel sau altul sanatatea unghiilor si nu numai.De aceea in acest articol o sa va oferim cateva informatii utile despre acestea si despre diferentele dintre acril si gel.

Aceste geluri uv au ca principali componenti de baza oligomerii, iar manichiurile obtinute cu acestea se aseamana foarte mult cu manichiurile facute cu acril atat ca aspect cat si ca compozitie chimica. Gelurile uv sunt concepute din combinatia pudrei de polimer si lichid de monomer care atunci cand sunt combinate formeaza legaturi lungi de polimer. Aceste geluri uv in comparatie cu cele acrilice standard contin si oligomeri care ajuta foarte mult la o uscare rapida. Daca aceste geluri uv ar fi fost obtinute in totalitate din monomer atunci cu siguranta acestea nu s-ar fi transformat in polimeri.

Gelurile uv pentru unghii false exista de foarte mult timp pe piata manichiurilor, timp in care au castigat foarte multa popularitate datorita obtineri de manichiuri de calitate si foarte deosebite ca aspect. In timp acestea s-au dezvoltat foarte mult ca formula si au aparut produse noi care sunt de cea mai inalta calitate. Aceste geluri uv se polimerizeaza cu ajutorul lampei uv, unde se vor introduce degetele timp de doua sau patru minute. Insa exista si alte tipuri de geluri uv ce se pot polimeriza cu ajutorul unui activator gel special prin spray-ere sau cu ajutorul unei pensule speciale. Gelurile uv sunt special create si testate pentru siguranta tuturor celor ce le utilizeaza si de aceea nu dauneaza sanatati unghiei. Insa nu toate sunt de calitate superioara, iar un gel necorespunzator din punct de vedere calitativ poate duce la alergii sau alte afectiuni ale unghiei.De aceea la achizitionarea acestor geluri uv trebuie acordata foarte mare atentie.

Gelurile uv au foarte multe avantaje, unul dintre ele fiind consistenta sa groasa care reduce in totalitate mirosul. Cele acrilice au un miros destul de intepator si deranjant pentru unele persoane care sunt sensibile.Un alt avantaj importat al acestor geluri uv este combinatia dintre oligomeri, polimeri si monomeri ce fac ca unghiile sa aiba un aspect cat mai natural dar si sa fie foarte flexibile.