Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Din ce sunt facute aceste geluri UV?

Multe dintre doamne sau domnisoare cu siguranta s-au intrebat ce contin aceste geluri UV pentru unghi, si daca compozitia acestora poate fii nociva in vreun fel la sanatatea unghiilor. Sau poate v-ati intrebat care este diferenta intre gel si acril, de aceea in acest articol o sa va oferim cateva raspunsuri care sper sa va fie utile atunci cand doriti informatii despre aceste geluri UV.

Aceste geluri UV au ca pGeluri 3Drincipal element oligomerii, unghiile facute cu astfel de geluri UV sunt similare cu unghiile acrilice, si se aseamana foarte mult ca compozitie chimica cat si ca aspect. Acestea sunt realizate dintr-o combinatie de lichid monomer si pudra de polimer. Acest lichid monomer intra in contact cu pudra de polimer si se formeaza legaturi lungi de polimer. Gelurile UV, fata de cele acrilice standard contin si oligomeri care usureaza foarte mult polimerizare ( uscarea).

Daca aceste geluri UV ar fi fost fabricate in totalitate din monomeri, multe dintre ele nu s-ar transforma intr-un polimer. Gelurile pentru unghii false sunt pe piata de foarte multi ani, insa in ultima vreme au castigat foarte multa popularitate datorita calitati si frumusetii lor. In ultima vreme au si aparut produse mai noi ca corespund celor mai inalte standarde ale industrei de infrumutesare, printre care si aceste geluri UV, care se polimerizeaza cu ajutorul luminilor ultraviolete prin introducerea degetelor in lampa timp de doua sau patru minute. Mai exista un tip de gel care este non UV care se polimerizeaza prin aplicarea unui gel activator.

Aceste geluri UV tin cont in primul rand de siguranta dumneavoastra, si mai exact cat de sanatos poate fi acesta in contact cu piele dar si de rezistenta materialului in timp. Un gel UV necorespunzator din punct de vedere calitativ poate duce la cauzarea unor alergii suparatoare.

Avantajele acestor geluri UV sunt foarte multe, in primul rand datorita consistetei groase, reduce in totalitate mirosul, fata de cel acrilic care are un miros destul de suparator si intepator. Insa  totodata aceste geluri UV datorita lanturilor de oligomer care detin proportia ideala de polimeri si monomeri, fac ca aplicatia unghiilor cu aceste geluri UV sa fie mult mai flexibila dar si sa ofere un aspect cat mai natural si mai deosebit.