Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Diferentele dintre Oja Semipermanenta – Gel Lac

Oja Semipermanenta – Gel Lac

Oja Semipermanenta - Gel Lac unghii

Manichiura french oja semipermanenta alba

Mulți dintre voi ati de auzit Ambele produse, Oja Semipermanenta și Gel Lac, dar la urma urmei marea întrebare este, care este cel mai bun ? Mai jos am de gând să explic și să încerc să cântăreasc pro și contra Ambele sisteme și să încerc să fac alegerea mai ușara pentru tine, pentru unghiile tale si clientii dumneavoastra.

Diferențele :
Sisteme de Oja Semipermanenta au devenit bine cunoscut în industria unghiilor. În primul rând Oja Semipermanenta este un hibrid de Gel si Oja cu pensula – in – sticlă, foatre rezistent si stralucitor. Acest lucru se datorează faptului că Oja Semipermanenta este o formă de lac de unghii permanent, întrucât Gelul LAC este un lac de gel ( un gel sub forma unei oje ). Mulți oameni cred Oja Semipermanenta să fie prima. Oja Semipermanenta va tine doar în jur de trei săptămâni și patru săptămâni Gelul LAc pe o persoana obisnuita. Din păcate, nu toată lumea poate fi atât de amabil cu mâinile lor, caz in care ambele sisteme pot să nu tină această perioada exactă de timp. Din experiență am constatat personal ca Oja Semipermanenta este mult mai lina și consecvența este putin mai grosa si mai rar se contractă înapoi de la marginea liberă.
Gelul Lac Are mai mult pigment si o putere de acoperire perfecta dupa prima aplicare.

Asemănările :
Oja Semipermanenta – Gel Lac sunt create pt a lucra mai repede si usor cu gel uv, pe pentru a da un aspect curat, perfect lustruit și sunt perfecte pentru persoanele care nu doresc aspectul ” accesoriu ” al unghiilor, ci un aspect natural, de oja de unghii. Aceste manichiuri Oja Semipermanenta sau Gel Lac, constau dintr-un strat de bază, două straturi de culoare și un strat de top.

Care este cel mai sigur : ?
Personal, mi se pare Ambele produse sunt sigure pentru a utiliza pe unghii naturale, dar numai dacă te uiți după unghii. Unghiile ar trebui să fie tratate ca bijuteri nu -unelte ! Mănușile trebuie să fie purtate în orice moment: Spalare si grădinărit și un ulei de cuticule si unghii: (cum ar fi nevoie de ulei pt Solar) să fie aplicat de două ori pe zi, pentru a preveni uscarea unghiilor. Lucru bun este acela ca Oja Semipermanenta nu trebuie PILITA. Dar si pt Gel Lac indepartare nu dureaza atat de mult ca si pt o manichiura normala cu Gel Uv Unghii, Fiind mai putine straturi.

Oja Semipermanenta Roz Unghii - PINK FUN

Oja Semipermanenta Roz Unghii – PINK FUN

Aproape toate culorile sunt la modă. Mai ales nuantele de rosu si roz, potrivite pt orice sezon.
Ambele Necesita uscare la lampa uv unghii 36W timp de 2 3 min.

Constatare mea :
Prin cercetare și utilizare constatare mea este că ambele sunt fabuloase. Oja Semipermanenta oferă o manichiura usor de indepartat, Gelul Lac este mai perfect pentru cineva care este mai activ – cu mainile fara manusi. Personal mulți dintre clienții mei ar prefera să meargă trei săptămâni cu un lac de gel permanent.

Vă rugăm să lăsați opiniile dumneavoastră personal de mai jos !