Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Diferentele dintre acryl si gel unghii

Majoritatea femeilor se intreba care este diferenta intre manichiurile facute cu gel unghii si manichiurile facute cu acril, de aceea in acest articol o sa va prezentam  detaliiile ce fac diferentele intre cele doua tipuri de manichiuri.

Aceste unghii din acril sunt construite dintr-un polimer (pudra acrylic), si un monomer (lichid de fasonaj), ce sunt combinate, iar din aceste doua rezulta materialul ce va fi aplicat pe extensie sau pe unghia naturala. Dupa combinarea celor doua produse, materialul se va usca imediat, de aceea cel care se ocupa de manichiura trebuie sa se grabeasca, si sa modeleze unghia cat mai repede posibil. Unghiile facute cu acryl se pilesc mult mai greu, iar datorita materialelor sunt foarte dure.

In schimb acest gel unghii se construieste din materiale gata preparate, ce sunt aplicate pe extensie sau direct pe unghia naturala. Gelul de unghii se poate usca doar cu ajutorul unei lampi speciale, si lasa mai mult timp la dispozitie pentru modelare. Unghiile facute cu acest gel se pilesc foarte usor deoarece sunt foarte flexibile.

Gelul de unghii nu are miros, fata de acryl care are un miros intepator si puternic  pe care unele persoane il considera foarte deranjant. Gelul de unghii este indicat tuturor persoanelor care vor sa dispuna de unghii foarte frumoase, deoarece gelul este mult mai specataculos si lucios, fata de acril care este mat si da aspectul de unghie naturala. Indepartarea gelului de pe unghie se face  prin pilire, pana se va ajunge la unghia naturala, iar indepartarea acrilului se face prin introducerea unghiilor intr-o solutie speciala. Insa majoritatea persoanelor de sex feminin, dar si saloanele de specialitate prefera acest gel unghii, deoarece aplicarea acestuia este mult mai simpla, dar si ieftina fata de aplicarea cu acryl. Dintre cele doua materiale pentru manichiura nici unul nu afecteaza sanatatea unghiei, decat daca sunt de o calitate inferioara si nu sunt aplicate corect.

De aceea atunci cand doriti sa va aplicati manichiuri din gel sau acryl, trebuie intotdeauna sa cumparati doar materiale de calitate superioara, pentru ca astfel veti beneficia  de o manichiura impecabila, dar si de unghii sanatoase.