Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Cum se indeparteaza acest gel de unghii?

gel unghiiIn cazul in care doriti sa indepartati acest gel unghii trebuie sa aveti foarte multa grija, pentru ca atunci cand aceastea se pilesc, poate exista un mare risc ca unghia naturala sa fie afectata in urma acestei operatiuni. La fel ca la intretinerea acestora se incepe prin eliminarea a 70-80% din gel, insa cu foarte mare grija, si folosindu-se capetele de carbid ale pilei electrice.

Chiar daca doriti sa indeparatati gelul in totalitate, recomandat ar fi sa nu se faca acest lucru, si sa se lase un strat foarte subtire de gel pe unghie, ce se va elimina cu timpul singur, pe masura ce unghiile cresc. In cazul in care gelul se scoate in totalitate, unghiile vor fi foarte fragile si subtiri, si se vor agata si rupe foarte usor, iar regenerarea acestora va dura foarte mult timp.

Dupa ce se indeparteaza gelul in proportie de 70-80%, cu ajutorul unei pile normale si cu foarte mare grija, se taie unghiile si se aplica primer si bond. Apoi se va aplica cu foarte mare atentie un strat subtire de gel de baza, unul de gel normal, dupa care care se va aplica un strat de gel 3 in 1. Se vor lasa unghiile sa creasca, si se vor taia cate putin lunar, pana ce se va elimina gelul in totalitate. Aceasta este una dintre cele mai bune metode pentru a scapa intr-un mod cat mai sigur si eficient in totalitate de gelul de pe unghii.

Insa daca nu mai doriti gel pe unghii, cu foarte multa grija si atentie se va indeparta tot surplusul de gel cu ajutorul unei pile normale de unghii, si se va avea un vedere folosirea unor tratament si uleiuri hranitoare pentru regenerarea unghiilor.
Cel mai important aspect al intretineri acestul gel unghii il reprezinta pilirea unghiilor pe dedesupt, care trebuie sa se faca foarte igienic pentru ca unghiile naturale se murdaresc si sunt predispuse la infestarea cu bacterii. Se recomanda ca la intretinerea acestora sa se foloseasca freze conice, ce sunt mai putin periculoase. Acest proces de intretinere necesita foarte multa atentie si grija pentru ca daca se va face incorect unghiile pot avea foarte mult de suferit.