Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Cum se aplica Oja Semipermanenta – Gel Lac

 Aplicare oja semipermanenta in 5 Pasi simpli

cum se aplica oja semipermanenta in 5 pasi

Cum se aplica oja semipermanenta Pasul 1

PASUL 1. Degreseaza, Pileste luciul unghiei, Curata unghia cu Pila 240/180 Alba Banana,  Cleaner  si o periuta de Praf de Unghii. Aplica Primer unghii Perfect.

PASUL 2. Întotdeauna începe cu strat de baza inainte de a aplica oja semipermanenta de unghii de culoare. Acest lucru va evita desprinderea culorii unghiei. Baza Oja semipermanenta. Daca aveti o clienta cu unghii subtiri, sau care se exfoliaza – este recomandata aplicarea unui strat de gel uv 3in1 inainte de oja semipermanenta. Aplicati astfel un strat de protectie pentru unghia naturala. Daca doriti sa inmuiati cu acetona toata constructia trabuie sa folositi geluri uv soak off. dupa aplicare acest strat de gel trebuie degresat.

cum se aplica oja semipermanenta in 5 pasi-1

Cum se aplica oja semipermanenta Pasul 3

PASUL 3.  Aplicati 1 sau 2 straturi de OJA SEMIPERMANENTA in culoarea aleaa de d-voastra: Stergeți cu un betisor de portocal orice Oja semipermanenta uv este cursa in lateral. Uscati la lampa uv 3 min. Stratul trebuie aplicat de grosime medie sau subtire – in functie de culoarea ojei semipermanente, a efectului dorit de culoare sau de clienta. Degresati dupa uscare.

Aplicare corecta a ojei semipermanente, gelului lac sau chiar a ojei de unghii in 3 PASI:
Plasati pensula în mijlocul unghiei, ușor departe de cuticula (jumatate de milimetru din cuticula). Împingeți ușor în jos spre cuticula și cu o miscare ferma continuati peste centrul unghiei până la marginea libera (varful unghiei). Repetati miscare si pentru laterale.

PASUL 4. Finisează unghia cu luciu pentru unghii profesional:
• Finish Gel 15ml
• Quick Finish Gel 6ml sau Quick Finish Gel 15ml
• Top coat Soak off 15ml

cum se aplica oja semipermanenta in 5 pasi-2

Cum se aplica oja semipermanenta Pasul 5

PASUL 5. Aplicați o picătură de Ulei de cuticule cu vitamine pe cuticulele si unghii pe fiecare deget, și masați usor.