Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Cum se aplica acest gel UV pe unghii?

 

Gel Uv 3 in 1 Clear Thick - VâscosPoate multe dintre doamne si domnisoare sau intrebat cum se aplica acest gel Uv pe unghii, si de aceea in acest articol o sa va dam cateva detalii utile cu pasi ce trebuie urmati daca doriti sa aplicati acest gel UV. Primul pas este pregatirea unghiei pentru aplicarea gelului UV, si consta in indepartarea cuticolei de pe suprafata unghiei cu ajutorul unui intrument special de cuticole. Se pileste usor unghia pana se indeparteaza tot luciul unghiei sau urmele de oja sau de lac. Apoi se va indeparta tot praful de la pilire cu ajutorul unei periute, dupa care se vor alege tipsurile pentru fiecare unghie in parte, si trebuie a fie astfel pozitionate incat sa acestea sa ajunga pana la capatul unghiei.

Urmatoarea operatie este aplicarea lipicilui pe tipsuri, iar prin impingere acestea trebuie ajunga pana la baza unghiei. Fixarea acestora trebuie facuta cu foarte mare grija  prin apasare pentru a nu prinde deloc aer. In cazul in care se va intampla acest lucru operatia va fi un mare esec.  Atentie insa la surplusul de lipici iesit in exteriorul unghiei, acesta trebuie sters cu foarte mare grija cu ajutorul unui servetel pentru a nu deranja in vreun fel tipsul.

Urmatoarea etapa este tairea tipsului la marimea potrivita cu ajutorul unui cutter ce este ideal pentru taiere deoarece nu deterioreaza tipsul. Urmeaza apoi aplicarea primului start de gel UV care va trebui aplicat intr-un strat foarte subtire si uniform cu ajutorul unei pensule pe toata suprafata unghiei. In cazul in care acesta se scurge pe degete va trebui sa il stergeti imediat, dupa care urmatorul pas este introducerea maini timp de doua minute in lampa UV. Dupa ce se va scoate mana din lampa UV se va aplica din nou acest gel insa intr-un strat mult mai gros pentru a se modela forma unghiei, si se va introduce din nou mana pentru cateva secunde sub lampa UV. Dupa ce se scoate mana din lampa unghiile se vor pili si se vor uniformiza, si se va aplica ultimul strat unde trebuie sa tineti unghiile din nou sub lampa Uv, se vor usca apoi se vor aplica modelele si oja dorita.