Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Cum a aparut acest gel unghii?

Poate multe dintre femei se intreaba cum a aparut acest gel unghii, de aceea in acest articol o sa va prezentam istoria acestui gel si aparitia lui. Gelul de unghii a aparut in secolul 20 si a devenit foarte popular si utilizat de doamnele si domnisoarele din intreaga lume datorita calitatilor de care dispune. Aceasta descoperire a gelului de unghii se datoreaza in mare masura industriei dentare, si sa  produs in America in 1954 de un medic stomatolog  care si-a rupt o unghie in timp ce lucra.

Acesta a vrut neaparat sa isi reconstruiasca unghia distrusa, si a folosit ca materie prima o bucata solida de folie pentru a acoperi unghia, iar pe deasupra acesteia a pus un strat de substanta restauratoare. Medicul stomatolog a fost foarte surprins cat de natural si bine arata unghia. Din acel moment acesta impreuna cu fratele sau  au pornit foarte multe experimente pentru unghiile cu gel. Acestia au experimentat foarte multe amestecuri de monomer lichid, pulbere polimer, compozitii acrilice ce au creat cu succes aceste gel unghii.

Astfel amestecurile ce sau obtinut in urma acestor combinatii de substante a fost un gel care sa aplicat pe unghiile naturale, iar prin extinderea stratului, lungimea unghiei putea fi extinsa in functie de dorintele fiecaruia. Primelor modele de unghii cu gel li sa imbunatatit aspectul prin colorarea amestecului de polimeri si monomer, incat acestea sa imite perfect culoarea pielei sau a dintilor.

Astfel a aparut acest gel unghii, care este folosit de milioane de femei din intreaga lume, care sunt si au fost fascinate de acest gel unghii datorita culorilor, formelor dar si tehnicilor de manichiura ce se folosesc la aplicarea acestuia. Avantajele acestui gel de unghii sunt nenumarate si de necontestat, iar datorita acestuia poti beneficia de o manichiura de durata si  rezistenta in comparatie cu oja sau unghiile naturale. Insa cu trecerea timpului acest gel de unghii vine de fiecare data cu formule mult mai bune si mai imbunatatite, menite sa aduca un plus de calitate superioara, cu care sa se obtina unghii false rezistente care sa dureze foarte mult in timp fara sa se deterioreze in vreun fel.gel-uv-unghii-clear-3-in-1-constructie_transparent-neon