Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Ce trebuie sa stii despre gel unghii

gel unghiiAcest gel unghii a inceput sa fie din ce in ce mai folosit de doamne si doamnisoare, datorita avantajului ca nu trebuie sa mergi in fiecare saptamana la manichiura, deoarece acest gel de unghii rezista foarte mult si este cea mai buna alternativa.

Atunci cand doresti o manichiura impecabila dar si de durata, insa ai unghii fragile, ce se rup foarte repede, este ideal sa incerci acest gel unghii. Acest gel de unghii are rolul de a creea o unghie artificiala care se aseamana perfect cu cu o unghie natural. Acestea seamana cu unghiile din acril, amandoua fiind realizate din polimer pudra si manomer. Combinarea  acestor substante formeaza o rasina tare care are aceeasi consitenta ca a unghiei. Singura diferenta intre unghiile cu gel si cele de acril, este ca  cele cu gel contin polimeri care fac unghiile mult mai flexibile si mai frumoase.

Acest gel unghii se aplica prin doua tehnici: cu lumina UV, sau cu un activator de gel. Prima tehnica adica cea cu lumina UV presupune intarirea gelului prin asezarea unghiei sub un aparat cu lumina UV si trebuie tinuta acolo aproximativ 2 minute. Iar cea de a doua tehnica presupune aplicarea unui activator de gel unghi special, fie prin spray-ere, ori cu o pensula.

Unghiile de gel sunt asemanatoare in ceea ce priveste decorarea cu unghiile din acril. Pe ambele pot fi aplicate foarte multe modele, decoratiuni tridimensionale, si se pot purta patrate, lungi, scurte, rotunde sau in orice fel de forme doriti.

Insa unghiile facute cu gel au un mare avantaj fata de cele facute cu acril, deorece cele facute cu gel unghi se vor asemana perfect cu unghiile naturale,iar unghiile facute cu acril nu va pot garanta aceelasi lucru. Gelul de unghi vor face ca acestea sa arate mult mai flexibile, mai subtiri si cu un aspect foarte lucios.

Chiar daca o astfel de manichiura cu gel unghi este un pic mai scumpa fata de celelalte tipuri de manichiuri, milioane de femei din intreaga lume prefera unghiile cu gel pentru calitatea si benficiile vizibile pe care le au. Insa pe langa acestea manichiura cu gel de unghi a devenit un adevarat trend in lumea modei.