Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Care este diferenta intre gel UV unghii si acril?

De foarte multe ori doamnele si domnisoarele, atunci cand vor sa isi faca manichiura se intreaba care este diferenta intre acest gel UV unghii si acryl. In cele ce urmeaza o sa va prezentam cateva detalii despre despre ambele si o sa va explicam care este diferenta intre ele.

Unghiile de acryl sunt facute dintr-un polimer( pudra acrylica ) si un monomer ( lichid de fasonaj). In urma combinatiei dintre cele doua rezulta un material ce se aplica pe extensie sau pe unghia naturala. Acest material incepe sa se usuce in aproximativ 60 de secunde din momentul in care este facut, iar manichiurista trebuie sa modeleze unghia cat mai repede. Aceste unghii de acryl se pilesc mult mai greu, sunt mai dure si se folosesc foarte mult de doamne si domnisoare din intreaga lume.

Acest gel UV unghi se face dintr-un material gata facut(gel), ce poate fi aplicat pe extensie sau pe unghi naturala. Acest gel UV se usuca numai cu o lampa speciala, iar tehnicianul manichiurist are mai mult timp la dispozitie pentru modelarea unghiilor.Acest gel UV face unghiile sa fie mult mai flexibile si se pot pili mult mai usor.
Comparatiile intre gel UV unghii si acryl:
  1. Acrilul are un miros foarte puternic si intepator si deranjant cateodata, fata de gel care nu are deloc miros.
  2. Unghiile cu gel UV trebuie intretinute mult mai des fata de unghiile cu acryl care pot rezista pana la sase saptamani.
  3. Acrilul este mult mai mat si da aspect de unghie naturala, in schimb gelul este mult mai spectaculos si mai lucios
  4. Acrilul se indeparteaza prin introducerea unghiilor intr-o solutie speciala, iar gelul UV se indeparteaza prin pilire pana se ajunge la unghia naturala.
La noi in Romania cele mai multe dintre manichiuriste prefera metoda aplicari acestul gel UV unghii pentru ca se aplica mult mai usor decat acrylul. Tehnicieni profesionisti  de la noi dar si din strainatate recomanda acrilul pentru ca ofera mai multe posibilitati de lucru. Ei spun ca acrilul pot face unghiile sa prinda o forma mult mai perfecta si mai naturala. Deci fiecare dintre aceste doua au avantajele si dezavatajele lor, insa in marea majoritate a cazurilor in urma aplicari lor pe unghii puteti impresiona prin frumusetea si eleganta pe care o ofera.