Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Avantajele unui set gel uv

Atunci cand din diferite cauze cum sunt treburile casnice ca: spalarea de vase sau alte treburi prin casa, ori natura jobu-lui pe care il avetii duce la distrugerea ojei de pe unghii care nu tine mai mult de patru zile, atunci ai nevoie sigur de un set gel UV . Datorita acestuia poti sa ai o manichiura perfecta cel putin o luna de zile.

Cu ajutorul acestor geluri UV, poti avea mereu unghii perfecte, cu care poti sa faci treburile casnice fara probleme, fara sa iti fie afectata in vreun fel manichiura. Intretinerea manichiurilor facute cu acest set gel UV se va realiza abia peste o luna, cand se vor scurta unghiile si daca doriti puteti schimba modelul. Insa daca se observa cresterea unghiilor naturale, se va pili baza gelului pentru a se nivela, si apoi se va da cu un lac transparent.

Metodele aplicari acestui gel UV sunt foarte simple si se va incepe cu pilirea si pregatirea unghiilor pentru ca acest gel UV sa se prinda perfect pe unghie. Apoi se va aplica un gel cu rol de adeziv, dupa care se va introduce mana in lampa UV. Daca se doresc extensii, se aplica sabloane din hartie in jurul unghiei naturale dupa care se va aplica gelul pe unghie si in continuare pe sablon. Pentru fiecare unghie facuta in parte se va sta cu unghia in lampa UV pentru a se intari  gelul.

Dupa terminarea acestei operatiuni, se da forma unghiilor, se vor pili si apoi se vor lustrui. Apoi peste noile unghii cu gel UV se va aplica culoarea dupa care trebuie din nou sa se stea la aceasta lampa UV. Culorile sunt foarte divesificate si aveti de unde alege, toate fiind foarte frumoase si deosebite. Iar dupa aplicarea acesteia se va aplica  un strat de gel transparent, si se lasa din nou la uscat.

 

Ca sa nu te plictisesti de aceeasi manichiura, acest set gel UV se gaseste sub diferite forme care au calitatea de a-si schimba intensitatea in functie de temperatura. Astfel daca ve-i folosi un set gel UV, o sa te poti bucura foarte mult timp de o manichiura ingrijita si frumoasa, si care se intretin foarte usor.