Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Avantaje si importanta lampa uv gel

Lampa uv gel a devenit strict necesara pentru aplicarea unghiilor false. Aceasta a devenit foarte folosita si populara in acest domeniu al manichiurilor cu unghii false, deoarece dispune de functii importante care ajuta foarte mult la usurarea procesului de aplicarea a gelului de unghii. Datorita acestei lampi uv gelurile se intaresc foarte repede la impactul cu lumina UV. Manichiurile aplicate cu ajutorul gelurillor dar si a lampi uv sunt recomandate tuturor doamnelor si domnisoarelor de orice varsta care doresc sa iasa in evidenta cu unghii deosebite si pline de rafinament. Unghiile cu gel sunt indicate si in in cazul in care unghiile naturale sunt foarte moi sau care se rup foarte usor..

Sanatatea unghiilor nu va fi in nici un caz afectata de folosirea acestei lampi uv, iar rezultatul va fi o manichiura cu un aspect unic si deosebit.

lampa-argintie-unghii

Lampa uv gel este cel mai important ustensil pentru aplicarea unghiilor false datorita lumini uv care ajuta la intarirea si uscarea rapida a gelului uv. Aceasta lampa uv gel poate fi folosita si acasa pentru persoanele care doresc sa isi faca singure manichiurile cu gel. Pentru uz propriu este suficienta o lampa uv gel cu un tub sau doua si care sa dispuna de functiile de baza.Insa in cazul unui salon de specialitate este necesara o lampa uv gel cu extrafaunctii  care sa dispuna de mai multe tuburi pentru a scurta timpul de intarire si uscare a gelului. La finalul aplicari gelului si folosiri acestei lampi uv gel vor iesi doar manichiuri impecabile ce vor tine aproximativ patru saptamani. Datorita lumini uv de care dispune aceasta lampa gelurile se vor intari foarte repede pe unghiile naturale, oferindu-le o rezistenta mare dar si avantajul de a nu se zgaria.

Aceste geluri uv sunt ideale si perfecte pentru a pune bazele unei manichiuri cu foarte multa personalitate si stil, deoarece acestea sunt disponibile in foarte multe culori si dispun de multe calitati ce fac ca unghiile sa fie flexibile, subtiri si cu o stralucire aparte. Insa cum spuneam mai sus pentru aplicarea corecta a acestor geluri este neaparat nevoie de lampa uv gel deoarece aceasta intareste gelul si face ca procesul aplicari sa fie unul complet.