Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Avantaje lampa uv gel unghii

Aceasta lampa uv gel unghii este foarte populara si folosita in domeniul manichiurilor facute cu gel, deoarece ajuta la aplicarea acestora, prin procesul de intarire foarte rapida a gelului la impactul cu lumina acestei lampi gel unghii. Aceasta lampa  uv este este foarte utila tuturor persoanelor de sex feminin care au unghii sensibile, si care se deterioreaza foarte usor. Datorita acestei lampi uv oricine poate dispune de unghii rezistente si frumose cu forme deosebite, care o sa va scape de frica ruperi acestora. Aplicarea unghiilor cu gel cu aceasta lampa uv nu o sa va afecteze in vreun fel sanatatea unghiilor, iar datorita acesteia si gelului, veti beneficia de unghii cu gel de o frumusete aparte si de invidiat.

Pentru aplicarea unghiilor cu acesta cu aceasta lampa uv trebuie parcursi urmatorii pasii:aplicarea gelului pe unghiile naturale, introducerea unghiilor sub lampa uv. Dar pentru a beneficia de unghii rezistente si de calitate, trebuie neaparat sa folositi doar geluri pentru unghii profesionale, si de o calitate superioara. In cazul in care se vor folosi geluri uv de proasta calitate, riscati ca unghiile sa se deterioreze foarte repede, si vor necesita intretinere permanenta.

Lampa uv gel unghii, este esentiala pentru aplicarea unghiilor cu gel, deoarece lumina acesteia actioneaza asupra, gelului si il va intari foarte repede, facand ca acesta sa fie foarte rezistent si durabil in timp. Pentru uz personal sunt sunt suficiente lampile cu unul sau cu doua tuburi, dar care sa dispuna de toate functiile necesare pentru aplicarea corecta a gelului. In salonele specializate aceste lampi uv dispun de extrafunctii, si au in componenta mult mai multe tuburi ce detin o forta mai mare de intarire.

Manichiuriile cu gel facute cu aceasta lampa uv vor fi doar manichiuri de foarte mare calitate ce se vor pastra foarte mult in timp, aproximativ patru saptamani. Lampile uv intaresc foarte bine gelul aplicat pe unghii, si fac ca acestea sa fie foarte rezistente la activitatile zilnice. Daca veti incerca si dumneavoastra aplicarea gelului cu aceasta lampa uv, veti dispune de unghii foarte sanatoase, elegante, si cu un model deosebit.