Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Avantaje aplicare gel unghii

Gel Unghii Avantaje

Datorita frumuseti care o da acest gel unghii, acesta este foarte utilizat in randul doamnelor si domnisoarelor care il apreciaza deoarece acest ofera avantajul de a nu merge in fiecare saptamana la manichiura pentru ca unghiile facute cu acest gel acesta rezista o perioada foarte indelungata de timp.manichiura

Daca doresti o manichiura impecabila, deosebita dar si de durata, insa ai unghii fragile care se rup mereu, acest gel unghii este ideal si perfect. Gelul acesta de unghii creeaza unghii artificiale care se aseamana perfect cu unghiile naturale, si cu unghiile din acril amandoua fiind realizate din polimer, pudra si si manomer. Combinarea celor doua substante formeaza o rasina foarte tare care are aceeasi consistenta ca a unghiei. Diferenta dintre unghiile de acril si cele cu gel, este ca cele cu gel au in componenta mult mai multi polimeri ce fac unghiile sa arate mai frumoase si mai flexibile.

Aplicarea acestui gel de unghii se face cu ajutorul luminei UV, sau cu Lampa LED unghii. Modul de aplicare cu ajutorul luminei – Lampii UV presupune intarirea gelului cu ajutorul unui aparat cu lumina UV, unde se aseaza unghia care se va tine aproximativ doua minute pana gelul se intareste. Iar modul de aplicare cu un activator gel presupune aplicarea acestuia cu o pensula sau prin spray-ere.

Unghiile facute cu acest gel Uv sunt foarte asemanatoare in ceea ce priveste decorarea acestora cu unghiile de acril. La ambele se pot aplica foarte multe decoratiuni tridimensionale, forme lungi, patrate , scurte, rotunde dar si alte modele si forme in functie de dorintele fiecaruia. Insa unghiile facute cu gel au un foarte mare avantaj fata de cele facute cu acril pentru ca cele facute cu acest gel unghii seamana perfect cu unghiile naturale, lucru pe care unghiile facute cu acril nu va pot garanta asta.

Acest Gel unghii va face intotdeauna unghiile sa arate mult mai subtiri, mai flexibile dar si cu un aspect lucios. Aplicarea acestui gel Uv este un pic mai scumpa fata de celelalte manichiuri, insa foarte multe femei prefera Gelul de unghii pentru ca este foarte rezistent si tine o perioada foarte lunga de timp, dar ofera si o frumusete aparte unghiilor care nu vor trece neobservate.