Aparat de electrostimulare cu infrarosu

Aparat de electrostimulare cu infrarosu
Click pentru mărire
3.030RON 2.400RON
In Stoc
1004

Stimularea electrica - Slimming Machine, adaptă cu tehnologia EMS.
ElectroStimulatorul muscular produce micro-curenti prin electrozii și stimuleaza impulsurile nervoase motorii, astfel încât grupele musculare vizate trebuie să faca un exercițiu pasiv în urma extinderii și contractarii musculare.

Terapia ElectroStimularii poate îmbunătăți metabolismul prin îmbunătățirea circulației sângelui. Ea îmbunătățește puterea musculara si rezistenta, si in consecință imbunatateste reducerea grăsimilor. Acesta vă poate ajuta sa eliminati toxine si calmeaza dureri. Acesta a fost utilizat pe scară largă în terapie fizica, antrenament de fitness, întinerire și infrumusețare.

Aplicabilitate
-Atleti Și Culturistii - Cineva care vrea să reducă grăsimea, sa isi defineasca forma corpului și ajută la indepartarea aspectului de coaja de portocala al celulitei.
-Persoanele care sufera de paralizie sau persoane cu mobilitate redusa.

Caracteristici
Înțelegem utilizatorii pot avea probleme in alegerea frecvenței corecte și intensitatea pentru scopul lor de electroterapie, prin urmare, electrostimulatoarele sunt pre-stabilite cu diferite programe.

ElectroStimulatorul este folosit pentru a tonifia musculatura, pentru a îmbunătăți puterea și pentru a crea masa musculara. O întrebare frecvent solicitata este dacă aparatul de lectroStimulare ar ftonifia musculatura ca un atlet fitnes sau chiar ca un King Kong. Și răspunsul este NU. De ce nu?

Acest lucru se datorează faptului că mușchiul are o limită în creștere - dimensiune și putere. Și tratamentul de electrostimulare musculara poate ajuta pentru a realiza puterea maximă și dimensiunea maxima, dar nimic peste limita. De ce nu e există limită? Depinde de fibrele musculare care compun musculatura.


1.Functii Principale
Prin transmiterea de curent electric bio în corpul uman, stimularea contribuie la activarea celulelor și la stimularea metabolismului, circulatia sangelui si limfaticelor, determina arderea grasimilor si dizolva celulita. Astfel, are funcția de a îmbunătăți elasticitatea pielii, face pielea mai tanara, indeparteaza ridurile, subtiaza și modeleaza corpul.

Electrostimulatorul poate dizolva grasimea din interiorul corpului, inclusiv grasimea din jurul intestinelor și în interiorul abdomenului. Puteți pierde în greutate în timp foarte scurt, datorită stimularii punctelor care le doriti. Acesta este cel mai bun mod tradițional de a pierde în greutate, corpul poate fi păstrate după ce a pierdut in greutate prin utilizarea acestui Electrostimulator.
Electrostimulatorul creaza bioelectricitate stimulenta, și deține exact elementele esențiale ale acupuncturii - medicina tradițională chineză, pentru a avea acționare profunda, regulata și masaj, astfel încât să se realizeze tonifiere, eliminarea toxinelor interne, îmbunătățirea microcirculației corpului, de a imbunatati metabolismul, excita și redistribui puterea corpului împotriva boliilor, încât cea mai mare parte a celulelor adipoase poate fi diminuata, iar pielea poate fi tonifiata.
Electrostimulatorul are porturi de 10 cabluri de impulsuri la care se pot conecta 20 de bucăți de electrod pad în diferite zone ale corpului. Reduce grăsimea, celulita, cresterea sanilor, efect de lifting.

Advantaje
1. Ușor de operat, ajustabil, efecte evidente.
2. Fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală și anestezie.
3. Nu provoacă fenomenul de sangerare, umflarea și stază de sânge.
4. Fără efecte secundare și riscul de a obține greutatea înapoi.
5. Nu va influența activitatea normală și viața.
6. Nedureroas si confortabil.
7. Bun la slăbire și detoxifiere.


Specificatii:

Voltaj: 110V AC / 220V 50-60Hz

Putere: 70W

Dimensiuni: 53 * 40 * 24.5cm

* 18 electrozi

* 3 centuri infrarousu

* 1 perna burta infrarosu

Doar pe comanda. Se percepe avans 20%.

Nume:


Comentariu:
trimite comentariu

Nu exista niciun produs asemanator.